O NAMA

Stanje ženskih reproduktivnih organa od velike je važnosti za njeno sveukupno zdravlje, zadovoljstvo i sreću. 

Ginekološka ordinacija Ejlejtija nalazi se u Novom Sadu i predstavlja oazu gde žene u miru, prijatnoj atmosferi i uz maksimalnu ljubaznost osoblja mogu da prate i čuvaju svoje zdravlje. 

NAŠ TIM

Osnivač ordinacije je dr Liliana Ivanov, specijalista ginekolog akušer.

Pored dr Liliane Ivanov, stručni tim čini doktorka sa dugogodišnjim iskustvom u ginekologiji i akušerstvu, dr Biljana Ivković i  prim.dr sci.med. Stevan Milošević, ginekolog.

 

Najčešća pitanja

Prvi put idem kod ginekologa, šta treba da znam?

Na prvi ginekološki pregled morate ići ako planirate ili ste postali seksualno aktivni, u slučaju da planirate porodicu ili Vam samo treba savet za kontracepciju. Takođe, prilikom prvog ginekološkog pregleda, bez obzira na starost, trebali bi ići i u nekim drugim slučajevima: ako primetite bilo kakav poremećaj ciklusa, krvarenja ili bola, ako imate neuobičajno pražnjenje, modrice, svrab, bradavice na grlu; bez obzira da li ste seksualno aktivni ili ne.

 

Koliko često trebam da posećujem ginekologa?

Redovno vodite računa o svom zdravlju i obratite se lekaru kad god primetite bilo kakvu promenu, ali i preventivno. Redovni ginekološki pregledi svakako će doprineti vašem zdravlju i sreći.

 

Šta je akušerski ultrazvuk?

Akušertski ultrazvuk je ultrazvuk u trudnoći. Transabdominalni metod podrazumeva da nakon stavljanja gela ginekolog prislanja sondu na trbuh. Gel se nanosi da bi omogućio lakši prenos zvučnog talasa od sonde do kože.

Dr Liliana Ivanov

Ginekolog Akušer

Dr Liliana Ivanov, specijalista ginekolog-akušer, osnivač je ordinacije Ejlejtija u Novom Sadu. Dr Liliana Ivanov obavlja kompletan ginekološki pregled pacijenata, uključujući i ultrazvuk, kao i...
..........
saznajte više ...

Dr Biljana Ivković

Ginekolog Akušer

Dr Biljana Ivković u ginekološkoj ordinaciji Ejlejtija obavlja kompletan ginekološki pregled pacijenata,dijagnostiku i lečenje steriliteta, pregled i kontrolu trudnoće, CTG...
..........
saznajte više ...

Prim.dr.sci.med. Stevan Milošević

Ginekolog Akušer

Prim.dr.sci.med. Stevan Milošević u ginekološkoj ordinaciji Ejlejtija obavlja ginekološki pregled, ginekološki ultrazvuk...
..........
saznajte više ...

Šta drage naše žene kažu o nama

Sve pohvale za našu doktoricu, divan doktor, pravo zadovoljstvo biti njen pacijent!

Dragana Jošić


Sjajna i kao lekar i kao čovek!

Željka Vukić


Divna Liliana, jedina kojoj verujem 100%

Marijana Pejčić